تا کنون ۶۴ میلیون و ۳۴۵ هزار و ۸۳۲ نفر دُز اول، ۵۷ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۷۶۹ نفر دُز دوم و ۲۷ میلیون و ۶۹ هزار و ۴۰ نفر نیز دُز سوم واکسن کرونا را در کشور تزریق کرده اند.
بیشتر مبتلایان به سرخک گروه سنی زیر ۱۰ سال هستند و ضرورت دارد خانوادهها واکسن سرخک فرزندان خود را درگروه سنی۱۲ تا۱۸ ماهگی تزریق کنند،حال ممکن است به دلیل کرونا ویا علل دیگر این گروه سنی واکسن را دریافت نکرده باشند ولی چون درمعرض شیوع بالای این بیماری هستیم باید این افراد واکسینه شوند.
رییس اداره بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت ضمن تشریح آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور، گفت: از خانوادهها میخواهیم اگر کودک زیر ۵ سالی دارند که تاکنون واکسن دریافت نکرده است، حتما سریعتر نسبت به واکسیناسیون فرزندشان اقدام کنند.
متخصص بیماریهای عفونی گفت: بعضی پزشکان، برخی بیماران خود را به عدم تززیق واکسن ترغیب میکنند و نتیجه آن مراجعه بیمار با فرم شدید بیماری کرونا به مطبهاست.
معاون بهداشت وزارت بهداشت در نامه ای به معاونین بهداشت دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور، آخرین مصوبات و به روز رسانی تزریق نوبت سوم واکسن کرونا و واکسن مسافرین که در کمیته ملی واکسن کووید 19 به تصویب رسیده را ابلاغ کرد.
اومیکرون این روزها در سطح کشور در حال چرخش است و عادیانگاری، بیتوجهی به رعایت شیوهنامه های بهداشتی و تزریق واکسن سبب میشود بزودی با جمع بزرگی از مبتلایان به این سویه جدید کرونا مواجه شویم.
عضو کمیته علمی ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا در خراسان رضوی گفت: افرادی که ۲ دُز واکسن کرونا را دریافت کرده باشند، ایمنی ۵۰ تا ۷۰ درصدی در مقابل سویه اُمیکرون این ویروس خواهند داشت.
به گفته یک پزشک کردستانی برای دونوع از سرطان ها واکسن وجود دارد؛ سرطان کبد که با واکسن هپاتیت ب که در دوره نوزادی تزریق می شود و نیز سرطان دهانه رحم که با واکسن گارداسیل در سنین بالای 15 سال در خانم ها تزریق می شود و از سرطان دهانه رحم که یکی از عوامل ایجاد کننده ویروس پاپیلوم است جلوگیری می کند.
رییس انستیتو پاستور ایران گفت: کمیته ملی واکسن کرونا مصوب کرد که واکسن پاستوکووک پلاس (دز سوم این واکسن) به عنوان دز یادآور به فعالان حوزه درمان که واکسنهای اسپوتنیک و آسترازنکا دریافت کردهاند، تزریق شود.